Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


40 Chinese stellen trouwen in traditionele Thaise stijl

40 Chinese stellen trouwen in traditionele Thaise stijl

Voor het tweede achtereenvolgende jaar zullen in badplaats Hua Hin 40 Chinese stellen gaan trouwen in de traditionele Thaise stijl. Dit evenement zal morgen 8 augustus plaatsvinden onder de naam ’2nd Romance in Thailand 2013′ en wordt georganiseerd door de Tourism Authority of Thailand (TAT) in het Dusit Thani Hua Hin Hotel.


De Chinese koppels zullen tijdens de bruiloft gekleed gaan in traditionele Thaise kledij, op de groepsfoto gaan en aanwezig zijn bij een gala bruilofts receptie met Thaise culturele voorstellingen. Vervolgens zullen ze genieten van een vijf daagse huwelijksreis in Cha-am/Hua Hin.


Met het evenement hoopt de TAT meer jonge Chinezen die aan het begin van hun carrière staan naar Thailand te trekken. De meeste Chinese huwelijksceremonies worden gehouden in Bangkok en de TAT probeert hiermee andere bestemmingen zoals Cha-am, Hua Hin, Pattaya, Phuket, Rayong en Chiang Mai te promoten als goede bestemmingen voor huwelijksreizen.


Volgens de toeristische statistieken van het Ministertie van Toerisme en Sport ontving Thailand in 2012 in totaal 2,76 miljoen bezoekers uit China, een stijging van 62% ten opzichte van 2011. In het eerste half jaar van dit jaar bezochten al 2,27 miljoen Chinezen Thailand, een stijging van 95% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De TAT heeft nu als doel om dit jaar 3,23 miljoen Chinezen naar Thailand te trekken en volgend jaar 5,4 miljoen.


Reageren