Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


3D kunst galerie in Chiang Mai

3D kunst galerie in Chiang Mai

Onlangs opende het ‘Art in Paradise‘ museum in Chiang Mai haar deuren voor het publiek. In deze bijzondere galerie zijn drie-dimensionale schilderijen te bewonderen, die gegarandeerd een lach op je gezicht zullen brengen. Je zult hier van de ene verbazing in de andere vallen door de unieke schilderijen die op je af lijken te komen. Ook kun je zelf de interactie met de schilderijen aangaan, door zelf onderdeel te worden van de kunstwerken.


Zo kun je de schilderijen aanraken of er middenin gaan staan. Erg leuk om hier foto’s van te maken! Het museum heeft maar liefst 140 schilerijen in de collectie, verspreid over een oppervlakte van meer dan 5.800 vierkante meter. De collectie is onderverdeeld in 8 verschillende thema’s, uiteenlopend van klasieke kunst tot surrealisme.


Het museum is geschikt voor jong en oud en iedere dag geopend van 9:00 uur tot 21:00 uur. Het Art in Paradise museum bevindt zich in het Sea Suan Plaza gebouw in de Changklan Road. De entree bedraagt 300 baht. Check voor meer informatie hun Facebook pagina.


Reageren