Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Buffalo Racing Festival in Chonburi

Buffalo Racing Festival in Chonburi

Eén van de meest populaire evenementen aan het einde van het regenseizoen in Thailand is het Buffalo Racing Festival in Chonburi. De festiviteiten zullen plaatsvinden van 14 t/m 20 oktober 2013, met op 18 oktober de populaire buffel races.


Het evenement wordt jaarlijks georganiseerd als dankbaarheid voor het harde werken van de buffels het hele jaar door. Behalve de races wordt er ook een buffel missverkiezing gehouden, een Miss Farmer schoonheidswedstrijd en een komische buffel kostuum wedstrijd. Verder zijn er ritjes voor kinderen, concerten met volksmuziek en parades.


Uiteraard zullen er ook vele kraampjes met handwerk en authentieke Thaise gerechten en snacks aanwezig zijn tijdens het evenement.


Chonburi is de hoofdstad van de provincie Chonburi en ligt ongeveer 70 km ten zuid-oosten van Bangkok.


Reageren