Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


De hipste hostels in Bangkok

De hipste hostels in Bangkok

Bangkok is al jaren een populaire bestemmingen voor backpackers die overal wel willen slapen zolang de prijs maar laag is. Tegenwoordig trekken er echter ook steeds meer ‘flashpackers’ naar Bangkok, die op zoek zijn naar een betaalbare overnachting met net wat meer voorzieningen. Voor deze mensen die graag in stijl reizen, zijn er in de afgelopen jaren een groot aantal hostels in de Thaise hoofdstad opgedoken. Hieronder een opsomming van Bangkok’s hipste hostels.

@Hua Lampong

@Hua Lampong

@Hua Lampong ligt vlak naast het centrale station van Bangkok en dichtbij Chinatown. Deze centrale ligging maakt het ideaal voor de hippe reiziger die op zoek is naar goed eten en dichtbij de belangrijkste bezienswaardigheden van Bangkok wil overnachten. Het hostel biedt een eigen café en lounge ruimte met grote tv-schermen en de kleine slaapzalen met eigen badkamers zorgen voor een goede nachtrust.


Bekijk @Hua Lampong

CheQinn

CheQinn

CheQinn is een zeer stijlvol hostel vlakbij het Nana BTS station en voldoet aan alle behoeften van een flashpacker. In de hippe bar in de lobby ontmoet je gemakkelijk andere reizigers, maar met de neerklapbare tafels boven je bed kun je ook eenvoudig even Skypen met het thuisfront.


Bekijk CheQinn

HQ Hostel

HQ Hostel

Het HQ Hostel ligt in het financiële district van Bangkok en heeft een strak interieur met veel geborsteld cement. Je slaapt hier in stevige stapelbedden met eigen afsluitbare laden en individuele verlichting, in een luchtige, lichte en moderne omgeving.


Bekijk HQ Hostel

Lub d Siam Square

Lub d Siam Square

Dit hostel bevat een industriël thema en ligt midden in het populaire Siam Square winkelgebied van Bangkok. De muren zijn beschilderd met funky muurschilderingen en geven karakter aan de strakke metalen kamers, terwijl een tuin voor ontspanning zorgt midden in het centrum van Bangkok.


Bekijk Lub d Siam Square

Lub d Silom

Lub d Silom

De tweede locatie van Lub d ligt in de Silom wijk en draagt ook hetzelfde industriële thema, met veel hout en metaal. De donut-vormige bar is een populaire plek om rond te hangen, zelfs voor niet-gasten. Net als de meeste andere luxe hostels biedt Lub d Silom een elektronische sleutel, gratis WiFi, en een grote kamer voor het kijken van films.


Bekijk Lub d Silom

Suneta Hostel Khaosan

Suneta Hostel Khaosan

Dit kleine hostel ligt slechts een paar straten verwijderd van de backpackersstraat Khao San Road. Je slaapt in het Suneta hostel in je eigen ‘cabine’ met schuifdeur, flatscreen TV met koptelefoon en ventilator. De bedden zijn extra groot dus voelen de cabines ruim aan.


Bekijk Suneta Hostel Khaosan

Take a Nap

Take a Nap

De slaapkamers van Take a Nap zijn levendig en kleurrijk en voelen ruim en open aan dankzijn de afwezigheid van stapelbedden. Al 30 kamers zijn beschilderd met funky muurschilderingen en hebben een eigen uniek design, uiteenlopend van Andy Warhol geïnspireerde pop-art tot roze stadsgezichten.


Bekijk Take a Nap


Reageren