Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


30 jaar Sawadee: de reis én prijs van toen

30 jaar Sawadee: de reis én prijs van toen

Reisorganisatie Sawadee bestaat 30 jaar en viert dit met een leuke actie. De allereerste reis die Sawadee in 1983 aanbood ging naar Thailand, wat toen nog een verre, onbekende bestemming was. Dertig jaar later is Thailand natuurlijk een stuk bekender geworden onder toeristen, maar nog steeds zo aantrekkelijk.

Jubileumactie

Ter ere van hun dertigjarige jubileum biedt Sawadee opnieuw hun eerste reis naar Thailand aan met nagenoeg hetzelfde programma als 30 jaar gelegen, in samenwerking met China Airlines. Deze 16-daagse reis heeft tevens de prijs van toen, omgerekend naar euro’s: €1.177,55.

De jubileumreis

Deze jubileumreis neemt je mee naar alle mooie plekken van Thailand. Je begint in het dynamische Bangkok en dwaalt over de zinderende nachtbazaar in Chiang Mai. Tijdens een 3-daagse trekking door het bergachtige noorden breng je een bezoek aan de gouden driehoek: Thailand, Laos en Myanmar. In de vroegere koninkrijken Ayutthaya en Sukhothai maak je kennis met de lange geschiedenis van Thailand. Je sluit de reis af in Kanchanaburi, waar je een bezoek brengt aan de beroemde ´Bridge over the River Kwai’.

Beperkt aantal plaatsen

Op deze mooie jubileumreis heeft Sawadee slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang met boeken. Als je nu boekt kun je nog profiteren van de unieke aanbieding, waarbij je slechts €100 aanbetaalt i.p.v. 20% van de reissom.

16-daagse jubileumreis voor €1.177,55


Reageren