Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Nieuwe reisaanbieder naar Thailand: Travel Tweaker

Nieuwe reisaanbieder naar Thailand: Travel Tweaker

Het vinden van een reis naar onontdekte plekjes met onvergetelijke activiteiten in Thailand kan tijd vergen. Het nieuwe online reislabel Travel Tweaker biedt hier als eerste reisorganisatie in Nederland een oplossing voor: op Traveltweaker.nl kun je gemakkelijk en snel je eigen verre reis samenstellen door je eigen reisroute te kiezen en deze naar wens aan te passen.

Tweak je eigen reis door Thailand

‘Tweaken’ noemen ze dat. Je kunt bij Travel Tweaker wel kiezen, maar hoeft niet te zoeken in een oerwoud aan mogelijkheden. Zo kun je eenvoudig dat ene leuke Thaise eiland waar je altijd al naar toe zou willen selecteren, of dat ene hotel in Bangkok die gewoon in de juiste wijk staat. “Alsof je zelf je reis hebt samengesteld, maar dan zonder gedoe”, aldus Marius Appelman, initiatiefnemer van Travel Tweaker.


Omdat Travel Tweaker uit eigen reiservaring weet wat de moeite waard is, zijn de beste keuzes al geselecteerd. Een voorbeeld is Bangkok-biking-by-night of een privé longtailtour naar de beste snorkelplekjes van Thailand. Travel Tweaker is een initiatief van Riksja Travel, de organisatie die ook achter Thailand online zit. Die eigen reiservaring hebben ze dus zeker.


Naast Thailand biedt Travel Tweaker ook individuele bijzondere en verre reizen aan naar Zuid-Afrika, Vietnam en binnenkort ook Costa Rica.


Reageren