Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Ontdek Thailand op de Vakantiebeurs 2014

Ontdek Thailand op de Vakantiebeurs 2014

Deze week vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de Vakantiebeurs plaats. Van 15 tot en met 19 januari exposeren hier vele bedrijven uit de toeristische sector en kun je je oriënteren op de meest uiteenlopende bestemmingen in ruim 150 landen. Uiteraard kun je hier ook kennis maken met Thailand, die een plek heeft in Hal 4.


Op het Thailand paviljoen (stand B030) kun je je laten informeren door het Thais Verkeersbureau, of door de Thailand gerelateerde aanbieders, waaronder touroperators, persoonlijke reisagenten, een hotel, een airline en een direct seller. Ook kun je hier kennis maken met de traditionele Thaise massage in de spa-sectie van het paviljoen en bij de stand van EVA Air kun je de luxueuze Royal Laurel business class ervaren.

Win een reis naar Thailand

Op de Vakantiebeurs kun je ook kans maken op een reis naar Thailand! Door je aan te melden bij het Thailand paviljoen maak je automatisch kans op mooie reisprijzen, waaronder 4 reischeques voor een retourvlucht Amsterdam-Bangkok met EVA Air. Tevens maak je kans op één van de twee luxe startpakketten in Bangkok.


Je kunt de beurs van 15 januari tot en met 19 januari dagelijks bezoeken van 10:00 tot 18:00 uur, en op vrijdag tot 21:00. De Jaarbeurs in Utrecht ligt op nog geen 5 minuten lopen vanaf Utrecht Centraal, dus je kunt het beste met de trein gaan.


Reageren