Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Thailand Extreme Makeover biedt toeristen de kans een nieuw gezicht te winnen

Thailand Extreme Makeover biedt toeristen de kans een nieuw gezicht te winnen

Zou je graag een nieuw gezicht willen hebben, maar kun je het je niet veroorloven om onder het mes te gaan? De Tourism Authority of Thailand (TAT) biedt dan mogelijk uitkomst met de Extreme Makeover wedstrijd.


In deze wedstrijd maken drie dames kans om een gezichtsoperatie te winnen, samen met een luxe vakantie en $5.000. Om deel te nemen, moet je foto’s insturen van je gezicht vanuit verschillende kanten, samen met een gezondheidsprofiel en schriftelijke uitleg van waarom je zo graag een makeover zou willen hebben.


Een jury bestaande uit medische experts en chirurgen zullen op 7 mei de drie finalisten bekend maken. Tegenover deze prijs staat wel een tegenprestatie: winnaars moeten tijdens hun verblijf voor de operatie in Thailand online middels foto’s en video’s hun onzekerheden delen op de website van Extreme Makeover. Ook zullen zij onderworpen worden aan openbare kiezers, die uiteindelijk zullen beslissen wie de $5.000 krijgt, naast de luxe vakantie op Koh Samui.

Volgens de regels is de Extreme Makeover wedstrijd open voor niet-Thaise vrouwen tussen de 25 en 45 jaar, die in staat zijn om een maand in Thailand te verblijven.


Hoewel de TAT de wedstrijd heeft gelanceerd om het medische toerisme naar Thailand te promoten, wordt het land nu al als een marktleider beschouwd. Zo kwamen vorig jaar naar schatting zo’n 920.000 tot 1,2 miljoen toeristen naar Thailand voor een medische behandeling.

Tags:

Reageren