Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Groetjes uit Thailand 2014

Groetjes uit Thailand 2014

Op 28 en 29 juni 2014 zal voor de vijfde keer het ‘Groetjes uit Thailand’ festival plaatsvinden op het recreatieterrein de Kemphaan in Almere. Beleef en proef Thailand op zijn best tijdens dit festival, dat dit jaar het thema ‘Thainess’ draagt.


Heb je een onvergetelijke tijd in Thailand gehad en mis je de Thaise sfeer en het heerlijke eten, of ben je van plan om binnenkort naar Thailand te reizen en ben je nieuwsgierig wat het land te bieden heeft? Dan is voor alle Thailand-liefhebbers in NederlandGroetjes uit Thailand‘ een prachtig evenement om de geuren en smaken uit Thailand te ervaren.


Er zullen vele kraampjes met Thaise gerechten en diverse snuisterijen aanwezig zijn, en ook kun je meer leren over de Thaise kookkunst, Muay Thai boxen, Thaise massages en zullen er dans en zang optredens worden gehouden op een podium. Het festival wordt in samenwerking met de Thaise gemeenschap in Nederland georaniseerd, op dezelfde lokatie als voorgaande jaren, het recreatieterrein de Kemphaan in Almere.

Groetjes uit Thailand

Zaterdag 28 juni: van 10:00 tot 22:00 uur
Zondag 29 juni: van 10:00 tot 20:00 uur


Groetjes uit Thailand 2014

Reageren