Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


AirAsia introduceert rechtstreekse vluchten tussen Chiang Mai en Surat Thani

AirAsia introduceert rechtstreekse vluchten tussen Chiang Mai en Surat Thani

Lowcost airline AirAsia is de eerste luchtvaartmaatschappij die rechtstreekse vluchten uit zal gaan voeren tussen Chiang Mai en Surat Thani.


En dat is goed nieuws voor reizigers die een bezoek aan Chiang Mai in het noorden van Thailand willen combineren met een verlbijf op een van de tropische eilanden in het zuiden van het land. Vanaf Surat Thani kun je namelijk onder andere een boot nemen richting Koh Samui.

Actie tarief

Ter promotie van de nieuwe vliegroute heeft AirAsia een speciaal actie tarief voor deze route en vlieg je al voor 590 baht (zo’n 15 euro) p.p. van Chiang Mai naar Surat Thani. Dit actietarief is geldig tot en met 5 oktober 2014 voor vluchten tussen 1 november 2014 en 24 oktober 2015. Ook is het mogelijk om via AirAsia auto en busvervoer te boeken naar Koh Samui voor 990 baht. Bezoek hiervoor www.airasia.com.


“We focussen ons dit jaar op de diversificatie van onze routes”, aldus Mr. Tassapon Bijleveld, CEO van Thai AirAsia. “De Chiang Mai-Surat Thani route is een opwindende toevoeging en maakt het voor reizigers mogelijk om vanuit Chiang Mai naar de heerlijke bounty eilanden in de oceaan te reizen”. De transfer per auto en veervoor naar Koh Samui zal een andere grote allure zijn voor zowel Thaise toeristen als bezoekers uit bijvoorbeeld China en Europa, die houden van een handige en kosteneffectieve manier van reizen”.


Reageren