Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Onderwater trouwen in Trang

Onderwater trouwen in Trang

Ben je op zoek naar een originele manier om te trouwen en houd je van duiken, dan is dit een interessant festival voor je: de Trang Underwater Wedding Ceremony.


De Trang Underwater Wedding Ceremony is een jaarlijks festival dat dit jaar voor de 19e keer wordt gehouden rondom Valentijnsdag. Dit jaar vindt het plaats van 12 tot en met 14 februari in de zuidelijke Thaise provincie Trang. Hoogtepunten van het evenement zijn bruidsparen die Sri-Trang bomen planten, een Thaise huwelijksceremonie van het gieten van glas, een bruiloft gala op het strand en natuurlijk de onderwater huwelijksceremonie.


Ook is er een sightseeing tour van Trang en andere bezienswaardigheden in de omgeving. Het evenement wordt georganiseerd door de Kamer van Koophandel van Trang in samenwerking met de gemeente en provincie van Trang en de Tourism Authority of Thailand.


Trang is één van de meest zuidelijke provincies in Thailand, gelegen aan de Andamanse Zee. Verschillende luchtvaartmaatschappijen vliegen dagelijks naar Trang vanuit Bangkok, waaronder Thai Airways, Air Asia en Nok Air.


Voor meer informatie en om je in te schrijven kun je kijken op Underwaterwedding.com.


Reageren