Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Hat Karon

  • Transport
    • 07:00 – 17:00 uur vanaf Phuket stad
    • 200 ฿ vanaf Phuket stad
Het prachtige strand van Hat Karon, Phuket

Hat Karon

Hat Karon is gelegen ten zuiden van Patong Beach en is een prachtig gebogen strand in de zon met kleine duinen, casuarinas en palmbomen. Dit kenmerkende halve maan vormige strand is de reden dat veel reizigers naar Hat Karon trekken.

Tijdens het hoogseizoen is dit strand ideaal om te ontspannen, zwemmen of zonnen. Bij Hat Karon is er een breed scala aan accommodaties beschikbaar, van top-end tot budget en mid-range. Andere faciliteiten, zoals discotheken, restaurants en andere avond entertainment bevinden zich langs de weg voor het strand. Van mei tot oktober kan het strand onderstromen, kijk in dit geval uit voor de waarschuwingsvlaggen voordat je gaat zwemmen of surfen op het zuidelijke einde van het strand.

Het strand ligt op ongeveer 20 kilometer van Phuket stad en kan worden bereikt met de bus vanaf de Ranong Markt in Phuket stad. Vervoer is beschikbaar van 07:00 tot 17:00 uur en kost ongeveer 20 baht per persoon. Een taxi nemen is een andere optie, deze kost ongeveer 200 baht vanaf Phuket stad.

Reageren