Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Rondreis Land van de Glimlach

15-daagse Groepsrondreis

Vanaf
€ 1247
Bekijk beschikbaarheid

Tijdens deze fantastische rondreis zie je de vele hoogtepunten van Bangkok, zoals de schitterende Wat Arun tempel en de Chao Praya rivier. Ook breng je een bezoek aan de drijvende markt van Damnoen Saduak, de River Kwai en de oude koningsstad Ayutthaya. Aan het einde van de reis kun je even heerlijk ontspannen en alle indrukken verwerken aan het strand van de Golf van Siam.

Dagprogramma

Dag 1: Amsterdam – Bangkok

Je checkt met Fox in op Schiphol voor de vlucht, mogelijk met overstap, naar Bangkok.

Dag 2: Bangkok

Na je aankomst in Bangkok, één van de meest fascinerende steden van Azië, word je per transfer naar je hotel met zwembad gebracht. In de middag heb je de tijd om bij te komen van de reis. Een goed middel tegen een jetlag is het nemen van een traditionele Thaise massage! Ook kun je de stad alvast gaan verkennen, bijvoorbeeld door een ritje in een tuk-tuk te nemen. ‘s Avonds organiseert de reisleider een welkomstdiner.

Dag 3: Bangkok

Na een ontbijt ga je naar de Chinatown wijk, waar je allerlei kleurrijke markten, exotische kruidenwinkels, tempels en vele koopwaren tegenkomt. Aan het einde van dit bezoek maak je een boottocht over de beroemde Chao Praya rivier en zie je onderweg de oudste tempel van Bangkok, Wat Arun.

Dag 4 en 5: River Kwai

Deze dag begint vroeg om een bezoek te brengen aan de drijvende markt van Damnoen Saduak, waar elke ochtend honderden bootjes samenkomen, volgepakt met exotisch koopwaar en fruit: een fantastisch gezicht. Vervolgens ga je naar de River Kwai voor een bezoek aan de wereldberoemde dodenspoorlijn, die dwars door de dichtbegroeide jungle loopt. Je verblijft twee nachten in Kanchanaburi.Wat Phra Mahathat, Ayutthaya

Dag 6: Ayutthaya

Vandaag vervolg je je reis naar Ayutthaya. Deze stad was lange tijd de machtige hoofdstad van het oude Siam en het historische stadscentrum staat op de Unesco Werelderfgoedlijst. De vele prachtige monumenten en indrukwekkende pagodes herinneren aan een rijk verleden. De belangrijkste tempels liggen dicht bij elkaar rondom het stadscentrum waarvan je twee tempelruïnes en de leuke apentempel bezoekt.

Dag 7 t/m 13 Golf van Siam

De laatste dagen van je reis door Thailand verblijf je in een comfortabel hotel met zwembad aan de Golf van Siam. De kust hier bestaat voornamelijk uit drie naast elkaar gelegen badplaatsen, Jomtien Beach, Naklua en Pattaya. Hier vind je vele gezellige stranden, winkels, restaurants en avondmarkten. Je hoeft je hier geen moment te vervelen!

Dag 14: Bangkok – Amsterdam

De laatste dag in Bangkok kun je vrij besteden, bijvoorbeeld door souvenirs te kopen. Tegen de avond is er de transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Amsterdam. Hier zul je de volgende dag aankomen.

Dag 15: Amsterdam

Aankomst op Schiphol en einde van een fantastische reis!

Pluspunten van deze rondreis

  • Nederlandssprekende reisleiding
  • Comfortabel hotel aan Golf van Siam
  • Fantastische rondreis
  • Zeer voordelig geprijsd
  • Alle entreegelden volgens programma
Vanaf € 1247,- Bekijk beschikbaarheid >