Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Lentevoordeel bij Fox Vakanties

Lentevoordeel bij Fox Vakanties

Heb je ook last van vakantiekriebels nu het eindelijk lente is geworden? Bij Fox Vakanties kun je nu je groepsreis, individuele reis, strandvakantie, combireis, familie reis of single reis naar Thailand boeken met maar liefst €100 lentevoordeel! De actie loopt van maandag 26 maart tot en met maandag 2 april 2012 en geldt naast Thailand ook voor Indonesië, Maleisië, Costa Rica, Zuid-Afrika, Vietnam, Jordanië en Marokko.

Dagaanbieding Thailand rondreis

Naast het lentevoordeel biedt Fox Vakanties ook nog eens een dagaanbieding aan met een extra korting van €125 per boeking (bij minimaal twee personen). De dagaanbieding van vandaag is de 22-daagse rondreis Emerald naar Thailand met vertrek van april tot en met augustus. Normaal kost deze rondreis €1579, maar alleen vandaag is deze te boeken voor €1354!

22-daagse groepsrondreis incl. vliegticket

Een zeer uitgebreide rondreis door Thailand onder begeleiding van een Nederlandstalige reisleider. Je ziet enkele van de meest interessante bezienswaardigheden van Thailand, zoals bijvoorbeeld Kanchanaburi, River Kwai, Chiang Mai en natuurlijk de bruisende wereldstad Bangkok.

€1579 Nu vanaf   1354

Maar ook de andere reizen naar Thailand kun je dus tot en met 2 april 2012 boeken met €100 lentevoordeel!


Reageren