Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Nieuwe routes Thai AirAsia in Zuid-Oost-Azië

Nieuwe routes Thai AirAsia in Zuid-Oost-Azië

Luchtvaartmaatschappij Thai AirAsia heeft plannen om nieuwe routes aan haar netwerk toe te voegen in Zuid-Oost-Azië. Vanaf 4 oktober 2012 zal AirAsia vier keer per week rechtstreeks van Bangkok naar Mandalay in Myanmar gaan vliegen. Ook zal de maatschappij het aantal vluchten naar Yangon uit gaan breiden naar 3 vluchten per dag.


Ter gelegenheid van de nieuwe routes biedt AirAsia op haar website speciale tarieven aan van 6 t/m 12 augustus 2012, voor reizen tussen 4 oktober en 31 december 2012. Boek je in deze periode, dan kun je al voor 1,500 baht van Bangkok naar Mandalay vliegen en voor 1,290 baht van Bangkok naar Yangon.


De komende jaren wil AirAsia tevens nieuwe routes openen van Bangkok naar Naypidaw, de nieuwe hoofdstad van Myanmar, en naar Bagan, de stad in Myanmar bekend om haar vele pagoda’s. Ook vluchten naar de Vietnamese stad Danang en Savannakhet in Laos staan op de planning.


De budgetmaatschappij is bezig met een verhuizing van Suvarnabhumi International Airport naar Don Mueang Airport en verwacht vanaf 1 oktober 2012 alle vluchten vanaf Don Mueang uit te gaan voeren.


Reageren