Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


AirAsia weer terug naar Don Mueang Airport

AirAsia weer terug naar Don Mueang Airport

Sinds gisteren voert AirAsia haar vluchten weer uit vanaf en naar de Don Mueang luchthaven in het noorden van Bangkok. Vanwege de grote renovatie als gevolg van de overstromingen van vorig jaar, was Don Muang lange tijd gesloten en vonden de vluchten van AirAsia plaats vanaf en naar Suvarnabhumi Airport.


Om Suvarnabhumi Airport te verlichten van de drukte, is AirAsia per 1 oktober weer terug verhuisd naar Don Mueang Airport. In totaal maakten gisteren 281 binnenlandse en internationale vluchten gebruik van de heropende luchthaven. Verwacht wordt dat dit in de toekomst zal oplopen naar 350 tot 370 vluchten per dag.

Overstappen in Bangkok

Ben je van plan om na aankomst op Suvarnabhumi Airport direct door te reizen naar een andere bestemming in Thailand, let dan goed op vanaf welke luchthaven je aansluitende vlucht vertrekt. Is dit met AirAsia vanaf Don Muang Airport, houd dan rekening met voldoende overstaptijd, aangezien je dan eerst van Suvarnabhumi naar Don Mueang moet reizen en het verkeer in Bangkok geregeld vast staat.


Reis je met Thai Airways of Bangkok Airways door naar een andere bestemming vanaf Suvarnabhumi Airport, dan kun je direct overstappen want deze luchtvaartmaatschappijen blijven hun vluchten uitvoeren vanaf Suvarnabhumi.


Reageren