Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Gangnam Style concert in Thailand

Gangnam Style concert in Thailand

De populaire Zuid-Koreaanse zanger Psy zal een optreden geven tijdens het ‘Gangnam Style Thailand Extra Live‘ concert in het SCG Stadium in Muang Thong Thani. Het concert vindt plaats op Loy Krathong dag, wat dit jaar op woensdag 28 november valt.


Psy werd dankzij zijn nummer ‘Gangnam Style‘ in één klap wereldberoemd en ook in Thailand is de zanger ongekend populair. Zijn videoclip werd alleen in Thailand al 40 miljoen keer bekeken. In onderstaande tweet Psy’s reactie hierop:


Gratis entree

De kaarten voor het concert zijn gratis. Echter, deze zijn alleen te verkrijgen via de verschillende sponsoren: Chang, Air Asia, Tissie Cookies, Muang Thai Insurance, Siam Commercial Bank, Yamaha Motor, True Corporation en Coca-Cola.

AirAsia

De eerste 100 personen die tussen 20 en 25 november 2012 een binnenlandse vlucht in Thailand boeken, krijgen twee tickets voor het concert bij hun boeking. Hiervoor dien je je vluchtgegevens te e-mailen naar taa_facebook@airasia.com. Ook zullen er nog eens 100 extra tickets weggegeven worden op vluchten van AirAsia tussen 23 en 25 november als je meedoet aan een in-flight game. Voor meer informatie kun je kijken op de site van AirAsia.

Coca-Cola

Coke organiseert op vrijdag 23 november 2012 een ‘flashmob’ bij Parc Paragon, waarbij 500 tickets voor het concert weggegeven worden. Hier moet je echter wel iets voor doen:


  • 13:00 – 15:00 uur: Registreer je en ontvang een polsbandje.
  • 15:30 – 16:00 uur: Verzamlen om te oefenen voor de Flashmob.
  • 16:00 – 18:00 uur: Uitvoering van de Flashmob.
  • 18:00 – 20:00 uur: Ophalen van je concertkaart.

Parc Paragon is gelegen naast Siam Paragon. Als je jonger dan 20 jaar bent, heb je een brief van je ouders nodig om mee te doen.


Gangnam Style Thailand Extra Live

De deuren van het SCG Stadium voor het ‘Gangnam Style Thailand Extra Live’ concert op 28 november gaan open om 18:30 uur en de aanvang is om 20:30 uur. Behalve Psy zullen o.a. de Thaise acts Joey Boy, Karn Kor Club, Lum Tad Thai en Na Yong Chern Yim optreden.


Reageren