Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Kerstsfeer in Thailand

Kerstsfeer in Thailand

In Nederland is Sinterklaas net weet in het land, maar in Thailand zijn ze al bezig om de kerstsfeer erin te krijgen! Ondanks dat het land voor 95% Boeddhistisch is, wordt ook hier steeds meer aandacht aan Kerst besteed. Bij CentralWorld in Bangkok, het derde grootste winkelcomplex ter wereld, hebben ze een 30-meter hoge kerstboom gemaakt, waar sinds vrijdag de lichtjes van branden.


De kerstboom is de hoogste in Zuid-Oost-AziĆ« en draagt als thema ‘The Village of Angels’. Er is een heel dorp opgebouwd met diverse activiteiten en ook zijn er meerdere bier tuinen met bijna dagelijks live-muziek. De festiviteiten lopen door tot en met 13 januari 2013.


In het naarbij gelegen Four Seasons Hotel, waar president Barack Obama gister verbleef, zullen tot en met 26 december 20 kerstbomen staan om geld in te zamelen voor een goed doel. Op 27 november zal hier een officiƫle lichtceremonie gehouden worden.


Reageren