Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Art in Paradise in Bangkok

Art in Paradise in Bangkok

Nog niet zo lang geleden werd in Chiang Mai een ‘Art in Paradise’ museum geopend, en ook in Bangkok zal een vestiging komen van deze populaire attractie. Aankomende zaterdag 22 februari zal Art in Paradise Bangkok haar deuren openen.


Art in Paradise is een interactieve drie-dimensionale kunst galerie, waar je middenin de kunstwerken kunt gaan staan om hier zelf onderdeel van te worden. Dit is echt een plek waar je je fototoestel mee naartoe moet nemen, om leuke foto’s te maken! Als je onder de juiste hoek een foto maakt, lijkt het net of je onderdeel uitmaakt van het schilderij.


Art in Paradise Bangkok is gevestigd op de vierde verdieping van de Esplanade Shopping Mall op Ratchadapisek Road en is iedere dag geopend van 10:00 uur tot 22:00 uur. Je komt er het makkelijkst door de MRT te nemen naar Thailand Cultural Center en daar uitgang 3 te nemen. Kijk voor meer informatie op hun Facebook pagina of bel met 02-660-9130.

Tags: ,

Reageren