Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Thailand toen en nu

Thailand toen en nu

Thailand kent een lange geschiedenis en is altijd onderhevig aan veranderingen. Onlangs verschenen er foto’s op internet waarin veranderingen in het Thaise landschap op een duidelijke manier zichtbaar zijn gemaakt.


In de foto’s zijn beelden uit het verleden geplaatst in foto’s uit het heden. In de meeste gevallen gaat het om zwart-wit foto’s die geplaatst zijn in kleurenfoto’s van nu, waarbij soms Google Street View is gebruikt. Hierin zijn onder andere bekende bezienswaardigheden als Wat Arun, Wat Benchamabophit, de Dusit Throne Hall en de Viharn Phra Mongkhon Bophit tempel in Ayutthaya te zien. Hieronder een selectie van een aantal van deze foto’s:

Wat Benchamabophit toen en nu

Wat Benchamabophit

Thailand toen en nu Thailand toen en nu Wat Arun toen en nu

Wat Arun

Viharn Phra Mongkhon Bophit toen en nu

Viharn Phra Mongkhon Bophit

Thailand toen en nu Thailand toen en nu Thailand toen en nu Dusit Throne Hall toen en nu

Dusit Throne Hall


Reageren