Alle reizen in één overzicht, Uitgebreide reisgids, Nieuws & achtergronden


Uitgaan in Bangkok

Uitgaan in Bangkok

Bangkok is een echte wereldstad met vele uitgaansgelegenheden waar je je in de avonduren kunt vermaken. Maar wat zijn nu de hotspots voor een avond stappen in deze uitgestrekte metropool? Hieronder zetten we onze favoriete plekken op een rij voor een leuke avond uitgaan in Bangkok.

Q Bar

De Q Bar in Bangkok

Eén van de meeste hippe en stijlvolle clubs in Bangkok is de Q Bar, gelegen in de Sukhumvit Road, Soi 11. De Q Bar heeft twee verdiepingen, met boven een lounge ruimte en een dakterras en beneden een dansvloer waar top DJ’s van over de hele wereld house, hiphop, jazz, electro of rock muziek draaien. De entree ligt rond de 10 euro, inclusief twee drankjes naar keuze.


Adres: 34 Sukhumvit Soi 11, Transport: BTS Nana, Telefoon: +66-2-252-3274, Website: www.qbarbangkok.com, Openingstijden: dagelijks van 20:00 – 04:00.

Club Insomnia

Club Insomnia in Bangkok

Een relatief nieuwe uitgaansgelegenheid in Bangkok is Club Insomnia, in Sukhumvit Soi 12. Na al een aantal jaren een succesvolle club in Pattaya te zijn geweest, werd in 2010 een nieuwe vestiging in Bangkok geopend, met een gigantische dansvloer in het midden. Met goeie DJ’s en geregeld leuke thema-feesten, weet je zeker dat je een geslaagde avond uit hebt als je naar Club Insomnia gaat.


Adres: Sukhumvit Soi 12, Telefoon: +66 2 653 2923, Website: www.clubinsomniagroup.com, Entree: 300 ฿, Openingstijden: 22:00 – 5:00.

RCA (Royal City Avenue)

Route 66 in RCA

Royal City Avenue, kortweg RCA, is een uitgaansgebied in Bangkok waar je meerdere clubs en bars aantreft en waar je zeven dagen per week terecht kunt voor een leuke avond stappen. Je vindt hier hippe clubs als Slim & Fix en Route 66, welke zeer populair zijn bij het jonge uitgaanspubliek van Bangkok, maar ook gezellige bars en café’s met live-muziek en lounge-ruimtes. De minimum leeftijd is 20 jaar en op veel plaatsen wordt om je identiteitsbewijs gevraagd, dus vergeet deze niet mee te nemen.


Adres: Royal City Avenue Road, Transport: MRT Petchaburi, Openingstijden: 17:00 – 2:00.

Bed Supperclub

De super hippe Bed Supperclub in Bangkok

Bed Supperclub is een chique en trendy club in Bangkok waar je de avond kunt beginnen met een ‘diner in bed’ en lekker kunt loungen. Later op de avond veranderd Bed Supperclub in een echte nachtclub waar internationale DJ’s uiteenlopende muziek draaien van ompende house tot Asian beats. Bed Supperclub is gelegen in de Sukhumvit Soi 11, in een futuristisch gebouw met compleet wit interieur en ik dagelijks geopend. Voor een afterparty kun je terecht bij de nabij gelegen clubs Levels of Bash terecht.


Adres: 26 Sukhumvit Soi 11, Transport: BTS Nana, Telefoon: 02 651 3537, Website: www.bedsupperclub.com, Openingstijden: dagelijks van 20:00 – 01:30.

Khao San Road

Backpackerstraat Khao San Road in Bangkok

Ook backpackers straat Khao San Road is een leuke plek om ‘s avonds naartoe te gaan om te genieten van een diner en een drankje. Je vindt hier vele bars en clubs waar je gezellig kunt drinken en socializen met andere reizigers terwijl je de menigte in de straat voorbij ziet lopen. Populaire bars zijn het Khao San Center en de Silk Bar met een goed uitzicht op de straat, en wie graag wil dansen kan bijvoorbeeld naar Guilliver’s of club Lava gaan.


Adres: Thanon Khao San, Banglampoo


Wat is jouw favoriete plek om uit te gaan in Bangkok?


Reageren